Behandelingen

Hair

Bij YIP Hair kun je terecht voor de laatste haartrends, specialistische kennis in knippen, kleuren én extensions en een portie gemoedelijkheid. We denken graag met jou mee om jouw mooiste zelf te laten zien. En mocht er een speciale gelegenheid zijn dan helpen we jou graag daarbij.

Beauty

Bij YIP Beauty ben je aan het juiste adres voor een heerlijk verzorgende manicure, visagie, make-up & wimperextensions. Jouw bruiloft, een feestje, een belangrijke afspraak, een etentje, het zijn momenten waarop het belangrijk is dat je straalt.  Onze visagiste c.q. schoonheidsspecialiste zal voor je zorgen en ze zal je laten stralen!

Skincare

YIP Skincare biedt verschillende verzorgende behandelingen voor gezicht en lichaam. Laat je verzorgen en verwennen. We kijken naar je huid en stemmen met jou je behandeling af. Wat zijn je wensen en welk resultaat willen we samen graag bereiken? We werken uitsluitend met Éminence Organic Skin Care producten.

Specials

De trouwdag… één van de mooiste dagen uit je leven. Maar een trouwdag vergt veel voorbereiding. Daarom hebben wij speciale bruidsarrangementen voor jou samengesteld. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je op deze dag nog meer zult stralen! Ook voor gala’s bent je bij ons aan het goede adres.