THREADING
Oosters epileren

Wij hebben ons een eeuwenoude techniek eigen gemaakt en passen deze inmiddels al jaren toe in onze salon. We hebben passie voor het ambacht en het hand- en maatwerk van onze behandelingen. En de klant ervaart het als heel prettig en effectief!

Behandelingen

Speciaal voor jou

Threading

Threading het oosters epileren met een touwtje!
Een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van (gezichts)beharing af te komen. Oosters ontharen is een eeuwen oude en huidvriendelijke ontharingstechniek. Er komt immers geen hars of een ander ontharingsproduct aan te pas. Er wordt enkel een draadje gebruikt dat heen en weer over het gezicht wordt getwist. Deze speciale oosterse techniek laat zelfs de fijnste donshaartjes verdwijnen waardoor de huid weken lang zacht aanvoelt. De terugkomende haartjes zullen dunner en zachter zijn met als resultaat een zichtbare haarvermindering in het gezicht! Oosters epileren is geschikt voor elk huidtype en kan worden toegepast op de wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen en voorhoofd.

Professionals bijscholen

Threading cursus

Deze oosterse techniek is al eeuwen oud, maar relatief nieuw in Nederland. Er zijn nog niet veel salons die deze techniek kunnen bieden. Jammer want het werkt super snel, hygiënisch en is een uitkomst voor de huid die het harsen niet kan verdragen.

Wilt u deze techniek ook toepassen in uw salon?
Onze specialist Monique leert je de kneepjes van het vak. Theorie, techniek en toepassen op een (eigen) model. Het eerste klosje voor threading krijg je van mij, zo kun je na deze dag meteen aan de slag! Na deze dag ontvang je het certificaat Threading. Maak even een afspraak zodat we een dag kiezen die in onze agenda’s passen. Maximaal vijf deelnemers.

Kosten voor deze cursus zijn €145,- (ex btw).

Particulieren
Steeds vaker zijn het vriendinnen en familieleden die deze techniek willen leren. Dat kan natuurlijk ook. We waarschuwen wel altijd dat je wel basiskennis van de huid nodig hebt.

Kosten voor 2 personen €269,- (incl. btw).