BEAUTY & MORE
Beautiful you

Aandacht voor het gezicht is belangrijk! Het benadrukken en accentueren van sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van de minder sterke kanten om zo jouw unieke en sterke gezichtsprofiel te creëren. Be your Beautiful you!

Behandelingen

Speciaal voor jou

Visagie & Make Up

Jouw bruiloft, een feestje, een belangrijke afspraak, een etentje, het zijn momenten waarop het belangrijk is dat je straalt. Een goede make-up is dan essentieel. Subtiel of juist wat extremer. Onze visagiste zal voor je zorgen! Zij zal de sterke kanten van jouw gezicht accentueren en de minder sterke kanten corrigeren of camoufleren. Kortom, ze zal je laten stralen!

Dag Make-Up (30 min)
€29,00
Avond Make-Up (40 min)
€39,00
Bruids- en Gala Make-Up (50 min)
€49,00
Vraag onze medewerker naar al onze mogelijkheden

Lashes One by One | Lashlift

Er wordt wel eens gezegd dat de echte schoonheid van de ogen wordt bepaald door de wimpers. Lange, donkere en mooie wimpers accentueren de ogen. Een wimperverlenging met wimperextensions of een lashlift van de wimpers zijn goede mogelijkheden voor mooie en lange wimpers.

Nieuwe set One by One wimpers (120 min)
€75,00
Refill 2 weken (45 min)
€31,00
Refill 3 weken (60 min)
€41,00
Refill 4 weken (75 min)
€51,00
Extra info
Bij 70% verlies wordt een nieuwe set wimpers gerekend
Lashlift Wimpers
€52,00
Lashlift Wimpers incl. verven wimpers
€59,00

Manicure

Een complete verzorging van je handen en nagels. Met een professionele en goede manicure verzorgen wij je handen en nagels en zien ze er weer uit om door een ringetje te halen. Voor de perfecte finish kies je uit een van de talloze kleuren (gel)lak zodat jouw nagels altijd bij je outfit passen.

Wellness Manicure (45 min)
€45,00
De behandeling bestaat uit: het vijlen van de nagels, nagelbadje, verzorgen van de nagelriemen, handscrum, handpakking, massage en handcrème
Extra bij te boeken
€15,00
Gellak

LOOKx

Make Up

Wij werken met de make-up van LOOKx. De make up is geschikt voor ieder huidtype. Achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design gaan ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuil. LOOKx is a way of living voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologische laboratorium van Europa. Een make-up vrij van parabenen & minerale olien, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.