FACE, BODY & MORE
Beautiful you

Jouw moment van rust, ontspanning en aandacht voor je huid. Je huid is de reflectie van hoe je je voelt en zij laat zien wie je bent. Onze huid verdient dagelijks onze attentie en de juiste verzorging. Kies voor wellness voor de huid of voor verbetering en verjonging van de huid. Be your beautiful you!

Behandelingen

Speciaal voor jou

Face Touch Treatment

Onze facials zijn niet gestandaardiseerd. We noemen ze Organic Touch Treatments. Ze worden op de huidconditie, behoeften en wensen afgestemd. Een facial is als een work-out. Met een warming-up, training en cooling down. We werken op spieren en bindweefsel, maken verklevingen en blokkades los. We zorgen voor optimale doorbloeding of kalmeren juist de gevoelige huid. We reinigen en ontgiften, peelen en stimuleren en voeren af en aan wat nodig is. Zodat jij het optimale uit je facial haalt: jouw mooiste en gezonde huid. Onze specialisten zijn speciaal opgeleid om diverse technieken in te zetten. De producten worden in overleg en naar behoefte van de huidconditie ingezet.

 

Wist je dat onze Eminence Organic Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?

 

Bij YIP Beauty & Skincare reserveer je geen standaard gezichtsbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling, zoals een dieptereiniging en een masker in elke behandeling worden meegenomen.

 

Huidproblemen zoals rosacea, littekens, pigmentatie, couperose, grove poriën of gerstekorrels, anti-aging, huidveroudering, huidverslapping, rimpels, wallen of ouderdomsvlekken kunnen worden aangepakt met een Organic Touch Treatment.

 

Een Organic Touch Treatment is de eerste stap naar huidverbetering. Wil je dat je resultaten groter en duurzamer zijn, dan adviseren wij een kuur van vijf wekelijkse behandelingen. We stellen een behandelplan samen om het beste uit jouw huid te halen. Zo zorgen we voor een stralend en blijvend resultaat.

Touch Facial van 90 minuten
€90,00
Een facial met een huidverbeterende touch work-out voor het gezicht, dieptereiniging, masker, peeling en naverzorging inclusief het epileren & verven van de wenkbrauwen en het harsen van bovenlip- en kin.
Touch Facial van 60 minuten
€72,00
Een facial met een huidverbeterende touch work-out, dieptereiniging, masker, peeling en naverzorging inclusief het epileren van de wenkbrauwen. (Deze behandeling is ook in te boeken als combinatiebehandeling met de Pedi Spa Treatment, Klassieke Touch Massage of een Bindweefselmassage)
Touch Facial van 45 minuten
€55,00
Bij deze facial heb je de keuze uit een Touch Treatment (huidverbeterende work-out zonder epileren etc.) of je kiest voor een dieptereiniging met epileren en een masker of peeling zonder de specifieke touch massage.
Energize Facial for Men 45 minuten
€50,00
Bij deze facial werken wij met producten passend bij een mannenhuid. Er wordt veelal gebruik gemaakt van hotproducten om de huid meer energie te geven en de doorbloeding te stimuleren met als eindresultaat een gezonde glow.
Touch Facial Teenagers van 40 minuten (tot 18 jaar)
€45,00
Een korte reinigende behandeling of acné behandeling
Supplementen gezicht
Wenkbrauwen / Eyebrows
€15,00
Epileren of harsing wenkbrauwen / Epilation or waxing eyebrows
Wenkbrauwen / Eyebrows
€17,00
Verven wenkbrauwen / Coloring eyebrows
Wimpers / Eyelashes
€17,00
Verven wimpers / Coloring eyelashes
Waxing
€15,00
Harsen bovenlip/ Waxing upper lip
Waxing
€15,00
Harsen kin / Waxing chin

Kuren

Om de huid stralend en in goede conditie te behouden, met blijvend resultaat, bieden wij onze Touch Treatment Facials ook in de vorm van voordelige kuren aan.

5 Facial Touch Treatments
5% korting op de totaalprijs van de vijf treatments en 10% korting op aankoop van onze Eminence producten
10 Facial Touch Treatments
5% korting op de totaalprijs van de tien treatments en 10% korting op aankoop van onze Eminence producten
Facial Touch Treatments Tieners
€225,00
5 Facials inclusief product Eminence Clear Skin Reiniging

Microneedling

Microneedling met de Dermapen 4 is de nummer 1 op het gebied van microneedling. Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Bij YIP Beauty & Skincare wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4™.  Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen 4 heeft veel voordelen ten opzichte van behandeling met de Dermaroller en de Laser. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

 

Wat is microneedling?

Microneedling veroorzaakt micro-verwondingen aan de opperhuid, die het lichaam een signaal geven om collageen te produceren om het beschadigde gebied te modelleren. Door microneedling ziet je huid er jonger en frisser uit. Deze methode kan worden ingezet om een reeks veelvoorkomende huidproblemen te behandelen, zoals littekens van acné, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige huidtextuur, striae, dunner wordend haar en nog veel meer.

 

Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de Dermaceuticals van Dermapen. Voor iedere indicatie is een apart serum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken. Na de reiniging wordt het sérum aangebracht, waarna de Dermapen 4 over jouw huid heen glijdt. Minuscule naaldjes creëren daarmee miljoenen kanaaltjes. Hierdoor kunnen tot wel 80% meer werkzame stoffen dieper in de huid opgenomen worden. Het lichaam zet een natuurlijk herstelproces in gang waardoor een verhoogde productie van collageen en elastine ontstaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn.

 

De behandeling is toepasbaar in het gelaat maar ook rond de ogen, oogleden, hals, neus en grotere gebieden zoals de hals, decolleté en buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

 

De Dermapen 4 beschikt als enige microneedling apparaat over een speciaal ontwikkelde behandeloptie voor de behandeling van littekens. Littekens, waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens kunnen hierdoor beter worden behandeld. Ook zijn de behandelingen geschikt voor striae, hierbij kan de kleur van de huid verbeteren en wordt deze steviger.

 

Met de Dermapen 4 kunnen daarnaast verschijnselen van huidveroudering, zoals een doffe huid, pigmentvlekken, verlies van stevigheid en grove structuur/poriën aangepakt worden, zelfs rond de ogen.

 

Wat kun je na een microneedling behandeling verwachten:
 • Tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid
 • 1-2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak – droog gevoel
 • 2-3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en mogelijk lichte schilfering
 • 3-4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak – droog uit
 • 4-5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal

 

Kuren worden op maat gemaakt en zijn afhankelijk van de keuze van aanpak:

 • verjonging            3-6 behandelingen     met intervallen van 6-8 wk
 • acnelittekens       4-6 behandelingen     met intervallen van 6-8 wk
 • striae                     4-8 behandelingen     met intervallen van 6-8 wk
 • pigmentatie         4-6 behandelingen.    met intervallen van 2-4 wk

Oppervlakkige verjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Microneedling 45 minuten
€ 155,00
gezicht
Microneedling 60 minuten
€ 175,00
gezicht en hals
Microneedling 75 minuten
€195,00
gezicht, hals en decolleté

Body Peel Touch

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmtetechnieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen toxines op te ruimen en verklevingen op te heffen, tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien. Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

 

Voordelen van deze behandelmethode:

 • De huid wordt soepeler, elasticiteit en collageen opbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen verwijderd.
 • De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.
 • Cellulites en verklevingen verminderen of verdwijnen.

 

De eerste behandeling duurt 75 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht behoeven. De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat en het oplossen van problemen adviseren we een kuur van 5 behandelingen die één keer per week worden ondergaan.

 

Naar wens kan vanaf de tweede behandeling ook gekozen worden voor een zone behandeling van een probleemgebied. Toch starten we iedere behandeling met de rug omdat daar de basis van het bindweefsel ligt. Onze huidspecialist adviseert je hier volledig over en samen starten we een behandelplan op maat.

Body Peel Touch
€99,00
Een behandeling van het hele lichaam
Body Peel Touch 60 minuten
€85,00
Keuze uit verschillende zones van het lichaam. Rug, benen, billen, buik of armen | Rug, bovenarmen, buik | Rug, buik, bovenbenen
Body Peel Touch 40 minuten
€67,50
Keuze uit verschillende zones van het lichaam. Rug en armen | Rug en buik
Body Scrub 30 minuten
€37,50
Een heerlijke body scrub waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. Verzorging met een Eminence bodylotion en je huid zal weer stralen.

Massages

Een massage is goed voor je! Een goede massage verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd.

 

In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Het is verbazingwekkend wat het weghalen van knopen kan doen in bijvoorbeeld nek en schouders. Vaak voelt het hoofd dan in een keer veel vrijer en komt er een hoop energie en ontspanning vrij.

 

Massage verbetert ook de weerstand. Na een massage is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor de weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.

Hot Detox Body Massage 60 minuten
€ 65,00
Een pittige massage specifiek gericht op detoxificatie van het lichaam
Hot Detox Body Deluxe Massage 90 minuten
€ 89,50
Een pittige massage specifiek gericht op detoxificatie van het lichaam
Klassieke Touch Massage 90 minuten
€ 99,00
Een behandeling van de rug, schouders, bovenbeen/bil, decolleté, nek en armen. Bij deze behandeling maken wij met verschillende dieptemassages verharding en verklevingen in het spier-, en (huid)bindweefsel los. Hierdoor ontspannen de spieren en bindweefsel en raakt het weefsel sterk doorbloed. Het lichaam wordt op een vriendelijke, maar doeltreffende manier behandeld. Wij adviseren de Klassieke Touch voor: het voorkomen van spierklachten, ontspannen van het lichaam en het creëren van een betere balans tussen alledaagse drukte en rust.
Klassieke Touch Massage 60 minuten
€ 85,00
Een behandeling van de rug, schouders, bil en benen. Bij deze behandeling maken wij met verschillende dieptemassages verharding en verklevingen in het spier-, en (huid)bindweefsel los. Hierdoor ontspannen de spieren en bindweefsel en raakt het weefsel sterk doorbloed. Het lichaam wordt op een vriendelijke, maar doeltreffende manier behandeld. Wij adviseren de Klassieke Touch voor: het voorkomen van spierklachten, ontspannen van het lichaam en het creëren van een betere balans tussen alledaagse drukte en rust.

Pedi Spa Treatment

In deze behandeling, waarin jouw voeten helemaal centraal staan, verzorgen we ze tot in de puntjes.

 

Wat kun je bij deze behandeling verwachten:

 

 • Voeten desinfecteren
 • Knippen van de nagels
 • In vorm vijlen van de nagels
 • Verzorging van de nagelriemen
 • Buffen
 • Verwijderen van eelt
 • Likdoorns & kloven behandelen
 • Voetscrub
 • Voetmasker
 • Voetmassage met een verzorgende crème van Eminence
 • Advies voetverzorging

Pedi Spa Treatment excl. gellak 60 min
€65,00
Pedi Spa Treatment incl. gellak 75 min
€80,00
Pedi Spa Treatment 60 min
€50,00
De Pedi Spa Treatment in combinatie met een Touch Facial of een lichaamsbehandeling of massage.

Waxing

Waxen is een ontharingsmethode die de haar met wortel en al verwijdert. Scheren en ontharing crème’s laten de wortels intact, waardoor je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 10 dagen tot 3 weken langer weg. Bij regelmatig waxen komt het haar zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid tevens heerlijk zacht en glad maakt. Wij bieden deze behandelingen ook aan in abonnementsvorm.

Onderbeen / Under Leg
€30,00
Bovenbeen / Upper Leg
€30,00
Hele been / Leg Complete
€50,00
Bikinilijn / Bikini Line
€30,00
Oksel / Armpit
€25,00
Armen / Arms
€25,00
Schouder / Shoulder
€25,00
Rug / Back
€30,00
Onderrug / Lower Back
€25,00
Buik / Belly
€25,00
Borst / Chest
€25,00
Gehele rug- en schouders / Back & Shoulders
€40,00
Borst en buik / Chest and Belly
€40,00
Combideals supplement lichaam
2 supplementen lichaam 10% korting | 3 supplementen lichaam 15% korting | 4 supplementen lichaam 20% korting | 5 supplementen lichaam 25% korting

ScKIN Nutrition

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam. Een mooie huid van binnenuit!

 

Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs.

 

Binnen ScKIN Nutrition nemen we jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition.

 

Onze specialisten die in ScKIN Nutrition getraind zijn, geven je graag advies. Je kunt online of telefonisch een gratis intakegesprek bij ons inplannen. Tijdens de intake krijgen we al een heel goed beeld welke producten jou verder kunnen helpen om energieker, beter in balans te komen en een mooie huid te krijgen.

 

Echter, ons advies kan nooit het advies van een arts vervangen. Heeft u klachten ga dan eerst naar uw arts.

 

Waarom ScKIN?

 

 • Ondersteunt bij problemen met de huid
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Behoud de stevigheid van de huid
 • Een mooie huid begint van binnenuit
 • Natuurlijke huidverjonging
 • Draagt bij aan mooie haren en nagels
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Anti-aging formule
 • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.
 • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Barrier+
€ 125,00
ScKIN Nutrition
Collagen+
€ 59,00
ScKIN Nutrition
Control+
€ 89,00
ScKIN Nutrition
Omega+
€ 72,50
ScKIN Nutrition
Super Greens
€ 75,00
ScKIN Nutrition
Vitamin+
€ 34,50
ScKIN Nutrition
Vegan Detox Program
€ 195,00
ScKIN Nutrition

Éminence

Organic Skin Care

Wij werken uitsluitend met organische producten van Éminence Organic Skin Care. Deze lijn behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Zonder chemische toevoegingen.