FACE, BODY & MORE
Beautiful you

Jouw moment van rust, ontspanning en aandacht voor je huid. Je huid is de reflectie van hoe je je voelt en zij laat zien wie je bent. Onze huid verdient dagelijks onze attentie en de juiste verzorging. Kies voor wellness voor de huid of voor verbetering en verjonging van de huid. Be your beautiful you!

Behandelingen

Speciaal voor jou

Face

Persoonlijke aandacht, een eerlijk en professioneel advies, resultaatgerichte- en specialistische behandelingen en een natuurlijke aanpak, dat is wat je kunt verwachten bij YIP Skincare.  Een gezonde huid, frisse blik, strakkere contouren, vervaagde rimpels of een egale teint, dat is wat we willen.

 

Je kunt bij ons terecht voor:

 

  • Een heerlijke wellness ontspannings facial gericht op jouw huidtype.
  • Huidproblemen zoals rosacea, littekens, pigmentatie, couperose, grove poriën of gerstekorrels.
  • Anti-aging, huidveroudering, huidverslapping, rimpels, wallen of ouderdomsvlekken.

 

En indien gewenst kunnen we een behandelplan samenstellen om het beste uit jouw huid te halen. Zo zorgen we voor een stralend en blijvend resultaat.

Facial Basic (45 min)
€50,00
Even uit de dagelijkse sleur & drukte een moment voor jezelf? Een behandeling waarbij producten worden aangepast aan de behoefte van je huid. Deze behandeling bestaat uit: zachte oppervlaktereiniging van de huid, een dieptereiniging door middel van een scrub of peeling om de dode huidcellen te verwijderen, bijwerken (epileren) van de wenkbrauwen en ter afsluiting een verzorgende dag- of nachtverzorging.
Facial Complete & Wellbeing (60 min)
€65,00
Een heerlijke ontspannen wellbeing behandeling met de producten compleet aangepast aan de behoefte van de huid. Deze behandeling bestaat uit: zachte oppervlaktereiniging van de huid, een dieptereiniging door middel van een scrub of peeling om de dode huidcellen te verwijderen, bijwerken (epileren) van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden (indien nodig), een massage, masker en ter afsluiting een verzorgende dag- of nachtverzorging.
Facial Anti-Aging (60 min)
€75,00
Een facial helemaal gericht op verjonging van de huid. Deze behandeling bestaat uit: een zachte oppervlakte reiniging van de huid, een dieptereiniging door middel van een scrub of peeling om de dode huidcellen te verwijderen, bijwerken (epileren) van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, een massage, masker en ter afsluiting een verzorgende dag- of nachtverzorging.
Facial Teenagers (30 min)
€35,00
Een zuiverende en ontgiftende gezichtsbehandeling voor de puberende huid. Zeer geschikt voor de opzuiverende huid. Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze weer fris & stevig aanvoelt. De huid zal weer stralen en het herstelt de talg- en hydratatie niveau. Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een dieptereiniging door middel van een peeling of scrub, verwijderen van onzuiverheden en ter afsluiting een verzorgende dag- of nachtverzorging
Facial Eminence Green Organic Touch (60 min)
€90,00
Een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté in combinatie met de natuurlijke en zeer goed werkende producten van Eminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen.
Wenkbrauwen / Eyebrows
€15,00
Epileren of harsing wenkbrauwen / Epilation or waxing eyebrows
Wenkbrauwen / Eyebrows
€17,00
Verven wenkbrauwen / Coloring eyebrows
Wenkbrauwen / Eyebrows
€29,00
Epileren of harsen wenkbrauwen en verven wenkbrauwen / Epilation or waxing eyebrows and coloring eyebrows
Wimpers / Eyelashes
€17,00
Verven wimpers / Coloring eyelashes
Waxing
€15,00
Harsen bovenlip of kin / Waxing upper lip or chin
Waxing
€23,00
Harsen bovenlip en kin / Waxing upper lip and chin
Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een jaarabonnement / Ask our employees for subscription possibilities

Kuren

Om de huid stralend en in goede conditie te behouden, met blijvend resultaat, bieden wij onze facials ook in de vorm van voordelige kuren aan.

Facial Voordeelkaart / Facial Benefit Card
Facial Basic
€225,00
5 Facials Basic inclusief 5% korting op Eminence producten
Facial Complete
€300,00
5 Facials Complete inclusief 10% korting op Eminence producten
Facial Anti-Aging
€350,00
5 Facial Anti-Aging inclusief 10% korting op Eminence producten
Facial Eminence Green Organic Touch
€425,00
5 Facials Eminence Green Organic Touch inclusief 10% korting op Eminence producten
Facial Teenagers
€225,00
5 Facials Teenagers inclusief Eminence Clear Skin Reiniging (1e behandeling is 60 min, daarna 4 x 30 min)

Organic Touch

Door de puurheid van de Eminence Organic Touch, een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté in combinatie met de natuurlijke en zeer werkje producten van Eminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen.

 

De Organic Touch staat garant voor huidverbetering anno nu. Het past bij de tijd van duurzaamheid dat organische huidverzorgingsproducten- en behandelingen tot hetzelfde of tot een nog beter resultaat leiden dan synthetische varianten. En dan zonder nadelige bij-effecten. Maak kennis met deze treatment die met de ultieme kracht van de natuur voor optimale huidverbetering zorgt.

Eminence Organic Green Touch

Facial Massage Eminence Organic Green Touch (60 min)
€90,00
Een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté in combinatie met de natuurlijke en zeer goed werkende producten van Eminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen. Deze huidverstevigende- en verjongende behandeling is ook uit te breiden met losse gezichtsbehandelingen en is ook in kuurvorm verkrijgbaar.

Massages

Een massage is goed voor je! Een goede massage verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd.

 

In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Het is verbazingwekkend wat het weghalen van knopen kan doen in bijvoorbeeld nek en schouders. Vaak voelt het hoofd dan in een keer veel vrijer en komt er een hoop energie en ontspanning vrij.

 

Massage verbetert ook de weerstand. Na een massage is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor de weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.

Bindweefsel Massage
v.a. €47,50
Een diepgaande massage waarbij met bepaalde technieken zwaktes, verklevingen en blokkades worden opgeheven
Aroma Massage
v.a. €37,50
Heerlijke en ontspannende massage waarbij geur een rol speelt in de beleving en welke wordt aangepast op de wens van de klant
Massages zijn in te boeken voor 30 minuten en 60 minuten. De massages kunnen ook als een kuur worden afgesloten.

Waxing

Waxen is een ontharingsmethode die de haar met wortel en al verwijdert. Scheren en ontharing crème’s laten de wortels intact, waardoor je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 10 dagen tot 3 weken langer weg. Bij regelmatig waxen komt het haar zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid tevens heerlijk zacht en glad maakt. Wij bieden deze behandelingen ook aan in abonnementsvorm.

Onderbeen / Under Leg
€30,00
Bovenbeen / Upper Leg
€30,00
Hele been / Leg Complete
€50,00
Bikinilijn / Bikini Line
€30,00
Oksel / Armpit
€25,00
Armen / Arms
€25,00
Schouder / Shoulder
€25,00
Rug / Back
€30,00
Onderrug / Lower Back
€25,00
Buik / Belly
€25,00
Borst / Chest
€25,00
Gehele rug- en schouders / Back & Shoulders
€40,00
Borst en buik / Chest and Belly
€40,00
Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een jaarabonnement / Ask our employees for subscription possibilities

Éminence

Organic Skin Care

Wij werken uitsluitend met organische producten van Éminence Organic Skin Care. Deze lijn behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Zonder chemische toevoegingen.