Bounce the Curls

Happy met je krulhaar!

Heb jij krullend haar?

Maak dan kennis met onze Devacut krulkniptechniek. Door intensieve trainingen beheerst ons hele team deze techniek van krullen knippen. De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat. Het gevolg hiervan is droog en weerbarstig haar wat u niet onder controle krijgt. Deze krulkniptechniek zorgt ervoor dat het haar op een natuurlijke wijze gaat krullen.

De voordelen voor jouw krullen:

• Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet
• Onzichtbare natuurlijke krullen krijgen de ruimte en komen tevoorschijn
• Futloze permanenten worden weer vitaal
• Meer krullen en meer volume
• En niet te vergeten, u bent weer happy met jouw krulhaar!

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens de krulkniptechniek geknipt wilt worden. U kunt deze ook boeken via de online agenda. De knipbehandeling duurt langer en heeft daarom ook een andere prijs.

De Devacut Krulkniptechniek:

DevaCut is een kniptechniek waarbij het haar droog wordt geknipt.

DevaCut is ontstaan in 1994 in de salon Devachan in New York. In deze salon ontdekten ze dat het knippen van een natte krul soms na het opdrogen niet bij iedereen het gewenste resultaat gaf. In Devachan begonnen ze met het droog knippen van krullend haar en zo is de DevaCut kniptechniek ontstaan. Er wordt gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte en lengte, hoe het haar valt en hoe het opkrult. Het haar wordt krul voor krul geknipt waardoor je beter kunt zien hoe de natuurlijke valling van de krul is.

Let op: kom je voor deze kniptechniek, kom dan met schoon verzorgd droog haar (zonder producten) en zonder elastieken! Bij de DevaCut kniptechniek knippen wij de krul in natuurlijke staat.

Devacut knippen kan met verschillende behandelingen en treatments worden uitgebreid. Bijvoorbeeld Devacut knippen met een verzorgend masker, een detox behandeling, een intensief verzorgend masker of een intensief volume masker.

Wil jij weten of deze techniek iets is voor jouw krullen? Vraag ons gerust om advies!