Anti-Aging | Collageen

Casestudy

Anti-Aging

Revitaliseer je huid met de Collageen Draad Kuur. Deze op maat gemaakte behandeling, ontwikkeld in samenwerking met experts, biedt een unieke oplossing voor jouw huidbehoeften.

Bij een introductiebehandeling van 1 sessie (normaal totaalwaarde €185,00) betaal je nu slechts €125,00 bij start in november of december, inclusief gratis Exfoliating & Cleansing Bubble Face Pads (t.w.v. €35,00).

Let op: Het is mogelijk per afspraak te betalen of in termijnen.

Collageen draadjes zijn de nieuwste trend in anti-aging behandelingen, geschikt voor alle huidtypes. Ze bieden direct resultaat zonder downtime, vertragen het verouderingsproces, en verbeteren de huidstructuur.

Voor optimaal resultaat zijn minimaal 3-6 behandelingen nodig, met herhaling na 2-3 weken en onderhoudsbehandelingen elke 3 maanden.

Tijdelijke Casestudy

Geef een start aan de revitalisering van uw huid. Bekijk hieronder de betreffende onderdelen uit de casestudy. 

Huidanalyse

Bij Yip Boutique begint jouw reis naar een gezonde en stralende huid met een uitgebreide huidanalyse. Onze ervaren experts maken gebruik van state-of-the-art technologieën om een diepgaand inzicht te krijgen in de unieke behoeften van jouw huid.

Door grondig tekorten, problematische zones en specifieke huidcondities te identificeren, leggen we de basis voor een gepersonaliseerd behandelplan. Van huidtextuur tot hydratatiebehoeften, we zorgen ervoor dat elke behandeling afgestemd is op wat jouw huid echt nodig heeft.

Behandeling

Laat je betoveren door de exclusieve Collageen Draad Kuur, een op maat gemaakte behandeling ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande experts. Bij een introductiebehandeling van 1 sessie (normaal totaalwaarde €185,00) betaal je nu slechts €125,00 bij start in november of december, inclusief gratis Exfoliating & Cleansing Bubble Face Pads (t.w.v. €35,00).

Elke behandeling, die 90 minuten duurt, omvat 10 draden in een door jou gekozen zone. Je hebt de luxe om te kiezen tussen een bindweefselmassage met cupping of microneedling met bindweefselmassage, waardoor de behandeling volledig op jouw voorkeuren wordt afgestemd.

Resultaat

Onderga de transformatie met de innovatieve collageen draadjes, dé nieuwste trend in anti-aging behandelingen. Deze revolutionaire aanpak is geschikt voor alle huidtypes en biedt onmiddellijk zichtbaar resultaat zonder enige downtime. Speciale serums bereiden jouw huid voor op de collageen draadjes, terwijl stamcellen ervoor zorgen dat de draadjes optimaal worden opgenomen.

Hierdoor wordt de huid niet alleen strakker en steviger, maar herwint ze ook haar natuurlijke volume. Voor het beste resultaat raden we een kuur aan van 3 tot 6 behandelingen, met herhaling elke 2-3 weken, gevolgd door onderhoudsbehandelingen om de 3 maanden.

De frequentie en de uitkomst van de behandeling worden aangepast aan de individuele conditie van jouw huid, levensstijl en persoonlijke wensen. Gun jezelf de magie van de Collageen Draad Kuur bij Yip Boutique en ontdek de transformatie van jouw huid vandaag nog.

Meestgestelde Vragen

Bij een introductiebehandeling van 1 sessie (normaal totaalwaarde €185,00) betaal je nu slechts €125,00 bij start in november of december, inclusief gratis Exfoliating & Cleansing Bubble Face Pads (t.w.v. €35,00).

In de casestudy wordt gebruikt gemaakt van Collageendraden. Naast het gebruik van Collageendraden wordt gebruikt gemaakt van een reiniging en peeling voor de huid. 

De Collageen Draad Kuur biedt direct zichtbare resultaten zonder hersteltijd. Door gebruik te maken van innovatieve collageendraadjes wordt de huid strakker, steviger en herwint ze haar natuurlijke volume. De aanbevolen kuur van 3-6 behandelingen, gevolgd door onderhoudsbehandelingen, past zich aan aan de individuele behoeften en levensstijl. Transformeer je huid bij Yip Boutique en geniet van een jeugdiger uitstraling.