Casestudy | Fourtec, dé huidverstevigende gezichtsbehandeling

Casestudy

Anti-Aging

Verjong jouw huid met 4 bewezen technologieën in 1 concept!

Voor slechts 99,00 euro (normaal 149,00) ervaar je met de Fourtec behandeling de laatste innovatie op het gebied van anti-aging en werk je aan huidverjonging, huidverstrakking, huidverbetering en nieuwe cel energie.

Als je ouder wordt, maken de bindweefselcellen van de dermis steeds minder nieuw collageen aan, waardoor onvoldoende vocht in de huid kan worden opgeslagen. Bovendien verliest de huid stevigheid omdat onze ondersteunende gezichtsspieren langzamerhand wat verslappen. Met ons unieke behandelsysteem Fourtec kan de huid haar soepelheid, stevigheid en volume terugkrijgen en de resultaten zijn verbluffend.

Ga je echt voor langdurig resultaat en kies je voor de Fourtec Behandeling in kuurverband, dan ontvang je bij een kuur van 10 behandeling á 1.440,00 euro een Hydropeptide huidverzorgingspakket met een Reiniging, Dagcrème en Mini-Serum cadeau t.w.v. 200,00

Boek nu je afspraak en ervaar deze nieuwe innovatie op het gebied van anti-aging bij YIP Beauty & Skincare.

Let op: Er is voor deze casestudy maximaal plek voor 20 personen. De casestudy is online of telefonisch in te boeken.

Tijdelijke Casestudy

Boek nu je afspraak en ervaar deze nieuwe innovatie op het gebied van anti-aging bij YIP Beauty & Skincare.

De voordelen van de 4 technologieën

Fourtec biedt een innovatieve behandeling die bewezen technologieën zoals highvolt, radiofrequentie, LED-lichtenergie en microstroom combineert voor verbeterde resultaten. De behandeling omvat percutane flow-technologie voor verbeterde werkstofpenetratie, hydratatie en celactiviteit.

Radiofrequentie verbetert circulatie, collageensynthese en maakt weefsel strakker. LED-energieboost stimuleert energieproductie, collageensynthese en gaat ontstekingsveroudering tegen. Microstroomtechnologie spant gezichtscontouren aan, stimuleert lymfedrainage en verhoogt celmetabolisme voor een verbeterde huidconditie.

Mask no. 44 | Acitive Peptide Infusion

Bij de Fourtec is een compleet nieuw applicatiemasker ontwikkeld, op basis van percutane flow-technologie. Dit masker bevat een waardevolle combinatie van verrijkte, actieve complexen voor een effectieve rimpelbehandeling. Vooral peptiden, hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit, belangrijke mineralen en vitamines zorgen voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Het Veocel vezelsmasker met translucente technoloie is doordrenkt met actieve ingrediënten en zorgt voor een optimale interactie met de synergiën van Fourtec. 

Door de unieke vezelstructuur is de vochtopname en -afgifte bij dit masker beter dan bij synthetische vezels en katoen. Tijdens de behandelingen wordt de huid optimaal voorzien van ons actieve peptide-infuuscomplex.

Voor wie is deze behandeling?

De Fourtec-behandeling richt zich op mensen met verschillende huidproblemen, waaronder tekenen van veroudering, doffe teint, pigmentatieproblemen, droge of gedehydrateerde huid en gevoelige of geïrriteerde huid.

Het kan fijne lijntjes, rimpels en verslapping verminderen, de natuurlijke glans en helderheid herstellen, hyperpigmentatie verminderen, hydrateren en voeden, en gevoeligheid verminderen met kalmerende ingrediënten. Kortom, het biedt een op maat gemaakte oplossing voor diverse huidbehoeften.

Resultaten van een Fourtec behandeling

De Fourtec-behandeling biedt een scala aan voordelen, waaronder het gladder, zachter en steviger maken van de huid, het stimuleren van celdeling, het verbeteren van de huidstructuur met fijne poriën, en het verhogen van de productie van collageen en elastine.

Dit resulteert in verminderde rimpels en fijne lijntjes, huidverjonging, -verstrakking en -verbetering, vernieuwde celenergie, toename van volume en lifting van de huid, en een stralende, frisse en energieke huid.

Meestgestelde Vragen

De Fourtec-behandeling is uniek vanwege de combinatie van vier bewezen technologieën – highvolt, radiofrequentie, LED-lichtenergie en microstroom – die samenwerken om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder veroudering, dofheid, pigmentatieproblemen, droogheid en gevoeligheid.

Over het algemeen zijn bijwerkingen minimaal en tijdelijk, zoals roodheid of lichte zwelling direct na de behandeling. Het is echter altijd belangrijk om mogelijke contra-indicaties te bespreken met een huidspecialist voordat je de behandeling ondergaat.

De zichtbare resultaten van de Fourtec-behandeling kunnen variëren afhankelijk van individuele huidconditie en behoeften. Over het algemeen kunnen verbeteringen geleidelijk optreden na meerdere sessies, en de duur van de resultaten kan verschillen, maar vaak zijn ze langdurig.