Casestudy | Permanente Ontharing

Casestudy

Permanente Ontharing

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar met onze Laser Permanente Ontharing!

Ben je het zat om steeds weer te moeten scheren of waxen? Onze Laser Permanente Ontharing biedt een blijvende oplossing voor ongewenst haar, waardoor je huid glad en haarvrij blijft.⁠

Kies jouw zones en ontvang korting:
– 2 zones: 15% korting voor 8 behandelingen
– 3 zones: 25% korting voor 8 behandelingen
– 4 zones: 40% korting voor 8 behandelingen

Geldigheid van de kuur: 1 jaar. Betaling per behandeling mogelijk. Uitzonderingen: hele benen en hele rug tellen als 2 zones.

Laserontharing biedt tot 90% permanente reductie na 6-8 sessies, een aanzienlijke verbetering vergeleken met levenslang scheren of harsen. Het is een kosteneffectieve investering op lange termijn. Ook effectief tegen ingegroeide haartjes: na 2-4 sessies zie je significante vermindering, met een gezondere en gladdere huid als resultaat.

Boek nu je afspraak en ervaar deze nieuwe innovatie op het gebied van permanente ontharing bij YIP Beauty & Skincare.

Let op: Er is voor deze casestudy maximaal plek voor 20 personen. De casestudy is online, telefonisch of via Whatsapp in te boeken.

Tijdelijke Casestudy

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar met onze Laser Permanente Ontharing bij YIP Beauty & Skincare.

Voordelen van de Behandeling

Laserontharing biedt tal van voordelen, waaronder langdurige reductie van haargroei, waardoor u kunt genieten van een gladde huid zonder de noodzaak van dagelijks scheren of regelmatig harsen.

Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos en biedt het een effectieve oplossing voor ingegroeide haartjes, waardoor uw huid gladder en gezonder wordt. Met laserontharing investeert u in een zorgeloze toekomst, vrij van ongewenste haargroei en de ongemakken van traditionele ontharingsmethoden.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens een typische laserontharingssessie wordt het te behandelen gebied gereinigd en indien nodig geschoren om de haarlengte te optimaliseren.

Vervolgens wordt een speciale laser gebruikt om gecontroleerde lichtpulsen op het huidoppervlak af te geven. Deze lichtpulsen worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de groei van nieuw haar wordt vertraagd.

De behandeling wordt over het algemeen als comfortabel ervaren, met hooguit een lichte warmtesensatie. Na de behandelingssessie kan er enige roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel.

Voor wie is deze behandeling?

Laserontharing is geschikt voor bijna iedereen die last heeft van ongewenste haargroei. Het is vooral effectief voor mensen met donkere haarkleuren en lichte huidskleuren, maar dankzij geavanceerde technologieën zijn er ook opties beschikbaar voor mensen met andere haarkleuren en huidtypes.

Het is echter belangrijk op te merken dat laserontharing mogelijk niet geschikt is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of die bepaalde medicijnen gebruiken. Een consultatie met een ervaren professional kan helpen bepalen of laserontharing de juiste keuze is voor uw specifieke situatie.

Resultaten van een Fourtec behandeling

De Fourtec-behandeling biedt een scala aan voordelen, waaronder het gladder, zachter en steviger maken van de huid, het stimuleren van celdeling, het verbeteren van de huidstructuur met fijne poriën, en het verhogen van de productie van collageen en elastine.

Dit resulteert in verminderde rimpels en fijne lijntjes, huidverjonging, -verstrakking en -verbetering, vernieuwde celenergie, toename van volume en lifting van de huid, en een stralende, frisse en energieke huid.

Meestgestelde Vragen

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig voor permanente reductie van haargroei met laserontharing.

Laserontharing kan op verschillende zones van het lichaam worden toegepast, waaronder het gezicht, de oksels, de benen, de bikini-lijn, de rug en meer.

De actie waarbij korting wordt geboden op laserontharingskuren duurt tot en met april 2024. De exacte voorwaarden om hiervan te profiteren zijn afhankelijk van het aantal zones dat wordt gekozen en de minimale afname van behandelingen.

Bijvoorbeeld, voor 15% korting is een kuur van 8 behandelingen vereist bij het kiezen van 2 zones, voor 25% korting is een kuur van 8 behandelingen vereist bij het kiezen van 3 zones, en voor 40% korting is een kuur van 8 behandelingen vereist bij het kiezen van 4 zones. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele uitzonderingen, zoals het feit dat hele benen en de hele rug als 2 zones worden geteld.