‘Dutch Beauty Award 2021’

Éminence Organics won de Dutch Beauty Award al in 2019, 2020 en nu ook weer in 2021: De Eminence Organic Skincare producten en Beautybehandelingen voor body én mind

 

Als betrekkelijke nieuwkomer heeft Éminence Organics, een van oorsprong Hongaars merk,  in razend tempo de beautymarkt veroverd met een volledig natuurlijk werkwijze. De met een Dutch Beauty Award bekroonde behandelingen zijn de Organic Touch & de Body Peel Touch, behandelingen die zijn ontwikkeld in samenwerking met partner Green Touch Eduction. Deze intensieve behandelingen zorgen voor natuurlijke verbetering van de huid én de gezondheid van het lichaam. Daarnaast zijn er ook diverse altijd innoverende producten van Eminence Organics in de Dutch Beauty Award prijzen gevallen.

Wij zijn trots en enorm enthousiast over de Organic Touch en de Body Peel Touch behandelingen in combinatie met de natuurlijke producten van Eminence.  Zowel de behandelingen als de producten sluiten naadloos aan bij onze visie om zoveel mogelijk op een natuurlijk en organische manier hele mooie resultaten te bereiken in huidverbetering.

Wil je meer informatie over deze behandelingen of producten, vraag het ons gerust, we vertellen je er graag van alles over! Er is ook van alles over te vinden op onze website.