Eminence Organics wint de Dutch Beauty Award 2020!

Eminence Organics heeft deze week de Dutch Beauty Award in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘beste Beauty Salon behandeling’.

Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland.

In een kleine vier jaar is Éminence Organics uitgegroeid tot een volwassen Professioneel Skin Care merk in Nederland en België, en kan het wedijveren met de grote merken. Het van origine Hongaarse groene merk opereert al vanaf de jaren negentig vanuit Vancouver en is daar veelvuldig award winnaar.

Dat Éminence nu in Nederland haar eerste Award binnenhaalt is een mijlpaal.

ORGANIC TOUCH TREATMENT


Deze bijzondere, resultaatgerichte en effectieve behandeling is in samenwerking met de Green Touch Education tot stand gekomen en de jury van Dutch Beauty Award was onder de indruk!

Het juryrapport luidde:
1. ‘De beste gezicht-, nek- en schoudermassage die ik sinds hele lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij’. De zachte en frisse texturen en geuren van Eminence Organics zorgen voor een intensieve beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Eminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

Wat maakt deze behandeling dan zo bijzonder?

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook door de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de bijzondere massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de doorbloeding en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.

Huidverbetering anno nu! Wij mensen van YIP zijn ontzettend trots met deze producten te kunnen werken en deze bijzondere behandeling te kunnen aanbieden in onze salon.

Wil je meer weten over deze bijzondere behandeling, of deze ondergaan? Op 19 september a.s. hebben wij een try-out dag van de Green Touch. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus bel ons om jouw plekje te verzekeren.