Geef jouw huid & lichaam de Body Peel Touch!

Naast onze Facial Organic Touch therapie werken we nu ook met de Body Peel Touch therapie.

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmtetechnieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen toxines op te ruimen en verklevingen op te heffen, tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien. Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

 

Voordelen van deze behandelmethode:

  • De huid wordt soepeler, elasticiteit en collageen opbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen verwijderd.
  • De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.
  • Cellulites en verklevingen verminderen of verdwijnen.

De eerste behandeling duur 75 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht behoeven. De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat en het oplossen van problemen adviseren we een kuur van 5 behandelingen die één keer per week worden ondergaan.

Naar wens kan vanaf de tweede behandeling ook gekozen worden voor een zone behandeling van een probleemgebied. Toch starten we iedere behandeling met de rug, omdat daar de basis van het bindweefsel ligt.
De specialist adviseert je hier volledig over en samen starten we een behandelplan en aanpak op maat.

Het onderhoud na een kuur per 6 weken is optimaal om jouw huid gezond te houden. Door het thuis ondersteunen met de Bodyscrub en Paprika Bodylotion van Eminence Organic Skincare blijf je je huid stimuleren, net zoals de noodzaak van voldoende beweging voor een optimaal functionerend lichaam.

Bij afname van een kuur hanteren wij een korting van 5% en 10% korting bij aankoop van de ondersteunende Eminence producten.