Glanzend en zacht haar!

Glanzend en zacht haar tijdens de zomer…..dat wil jij toch ook?

Extra bescherming tegen zout, chloor en uv-straling

Om je haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon lanceerde System Professional de speciale Solar lijn gelanceerd. Een lijn perfect voor de zomer, maar natuurlijk ook voor reisjes naar de zon op andere momenten van het jaar. Of… voor waterratten in zee of zwembad, want System Professional Solar beschermt ook tegen chloor en zout.

Naast je huid dus ook je haar beschermen tegen de zon?

Dat het belangrijk is je huid het hele jaar door te beschermen tegen de zon is voor de meesten inmiddels een ‘no-brainer’. Daar hoef je niet meer over na te denken en een goede SPF zit standaard in je beauty stash. Maar bescherm je je haar ook tegen de zon en andere schadelijke omgevingseffecten? Grote kans van niet.

Jaarrond en vooral in de zomer worden haar en hoofdhuid blootgesteld aan elementen die je haarvezels beschadigen en je kleur doen vervagen. UV-straling vervaagt zowel het natuurlijke als het gekleurde haar.

Het reageert met vrije radicalen in je haar en veroorzaakt zo beschadiging. Daarnaast verwijdert zout water lipiden uit je haar, terwijl je deze juist zo goed kunt gebruiken.

 

Zie lipiden als het cement dat de bouwstenen van keratine met elkaar verbindt en zorgt voor de flexibiliteit van de haarschubbenlaag. Lipiden maken je haar minder kwetsbaar en zorgen dat het tegen een stootje kan.

En neem je geen duik in de zee, maar in het zwembad, dan kan chloorwater je kleur vervagen en het haar poreus en breekbaar maken, omdat het de natuurlijke oliën uit het haar verwijdert.

System Professional Solar beschermt en voedt met twee complexen

De System Professional Solar lijn bevat het zogenaamde Helioguard Complex. Deze samenstelling van UV-filters, Avocado-olie en kationische polymeren zorgt ervoor dat je haar beschermd en gevoed wordt bij al je outdoor activiteiten. Tel daar ook gerust je skivakantie bij op, aangezien de UV-straling in de bergen bovengemiddeld hoog is. Daarnaast zorgt het HelioRestore complex, bestaande uit glycerine, kationische polymeren, aminozuur histidine en dl-panthenol, dat restanten zonnebrandmiddel, zout en choorwater uit het haar (en van de huid) worden verwijderd en de vochtbalans wordt hersteld.

SOLAR SEALING CREAM: voor blootstelling aan zon, zee en zwembad

Deze hydraterende crème, die je dagelijks kunt gebruiken, beschermt je haar tegen UV-straling en de schadelijke effecten van zout en chloorwater.

SOLAR HELIO SPRAY: waterbestendige UV-bescherming

Deze niet-vettige waterbestendige spray vermindert de effecten van UV-straling op je haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.

SOLAR SUN OIL: tijdens en na blootstelling aan zon, zee en zwembad

Deze zonne-olie voegt onmiddellijk zachtheid toe aan je haar tijdens en na blootstelling aan de zon. De UV-filters verzorgen en beschermen je haar, terwijl keratine het haar glad en sterk maakt.

Een must-have lijn voor wie naar de zon gaat en niet met een bosje touw terug wil komen. De Solar lijn is zeer uitgebreid, het hele artikel waarin de hele lijn aan bod komt kun je nalezen op onze website en heb je nog vragen, dan stel ze ons gerust!

Face Framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht
worden gezet. Het is de perfecte optie voor als je iets nieuws wil proberen maar niet een totaal andere haarkleur wil.
Het vergt weinig onderhoud en is voor ieder haartype geschikt. Zo is het ook een makkelijke techniek om je bayalage op te frissen als die nog niet toe is aan een volledige nieuwe behandeling.

Vind je het lastig om te bepalen wat voor jouw haar een mooie techniek is of ben je nog niet uit de kleur, boek gewoon een kleuradvies gesprek in. Dit kan zowel telefonisch als online en deze gesprekken bieden wij gratis aan. Wij helpen je namelijk graag verder in je keuze. Een keuze waar jij helemaal achter staat!

Fijne vakantie & zorg goed voor je haar!