Hydropeptide Special FIRM & BRIGHT Facial

Ontdek de ultieme verjongingservaring met onze HydroPeptide Special Firm & Bright Facial. Deze krachtige behandeling combineert het beste van twee werelden: stevigheid en helderheid. Ervaar een intensieve en doelgerichte oplichtende behandeling, verrijkt met niet één, niet twee, maar drie peelingen om uw huid een pittige boost te geven.

Behandelingen details:

Firm & Bright: Deze speciale behandeling is ontworpen om de huid te versterken en te verhelderen, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van een jeugdige uitstraling en het verminderen van pigmentatieproblemen.

Triple Peel: Drie verschillende peelingen worden strategisch toegepast om dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur te verfijnen en de celvernieuwing te stimuleren.

Intensieve Verzorging: Tijdens de behandeling worden hoogwaardige producten gebruikt, verrijkt met krachtige ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten en hydraterende stoffen om uw huid diep te voeden en te beschermen.

Voordelen van de HydroPeptide Special Firm & Bright Facial

Verheldert en Versterkt: Geniet van een stralende teint terwijl uw huid wordt versterkt en verstevigd voor een jeugdige uitstraling.

Pittige Boost: Drie peelingen zorgen voor een krachtige exfoliatie, waardoor uw huid vernieuwd en verjongd aanvoelt.

Langdurige Resultaten: Ervaar langdurige voordelen na slechts één behandeling, met een huid die er gezonder, stralender en gladder uitziet.

SPECIALE ACTIE AANBIEDING

Duur van de behandeling is 75 minuten

NU VOOR: € 109,-

Ervaar de kracht van verjonging en helderheid voor een stralende huid die jij verdient en plan nu nog je afspraak in!

EN ALS KERS OP DE TAART

Bij aankoop van 2 Hydropeptide producten waarvan er 1 met SPF is, ontvang je de  TRAVEL HYDROLOCK SLEEPMASK t.w.v. € 22,00 van ons cadeau 

 

BOEK NU JE AFSPRAAK IN EN.....GENIET!