Lip Balance

Jouw lipverzorging!

 

Met het najaar weer in volle gang, wordt het buiten kouder en binnen gaat de verwarming weer aan. Maar wat betekent dit voor jouw lippen?

Mooie verzorgde lippen willen we allemaal, maar waarom worden ze zo snel droog en komen er kleine scheurtjes in? De huid van de lippen is veel dunner dan de huid van je gezicht of lichaam. Hierdoor verlies je door kou, wind en droogte (verwarming) veel sneller vocht en worden je lippen droog.

Door een goede lipverzorging te gebruiken kun je gebarsten lippen voorkomen en houden we goede gehydrateerde lippen. Echter, er schuilt gevaar! Er is veel keuze aan lipverzorging, maar vaak met de verkeerde ingrediënten. Het is belangrijk dat je weet wat je smeert. Dat geldt voor alles natuurlijk, dus ook voor je lippen. Veel van de ingrediënten voor lipverzorging hebben hormoon verstorende stoffen die ervoor zorgen dat je hormoonhuishouding uit balans raakt. Ons lichaam heeft een groot herstellend vermogen en kan veel schommelingen recht zetten, maar door constante verstoring wordt dit steeds minder. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld onze ‘Labello verslaving’. Terwijl je smeert voelt het prettig, maar de droge lippen blijven en moet je steeds vaker smeren en kun je er voor jouw gevoel niet meer buiten.

Wij kunnen je helpen met lipcare producten met de juiste ingredienten!

Als je start met deze producten na het gebruik van een ander lip product kan het voorkomen dat de lippen eerst iets droger worden. Dit is ontwenning maar door gebruik van onze producten zullen je lippen weer snel fijn aanvoelen.

Je hebt keuze uit 2 merken:

LOOKx

Met als voordeel dat het een lippenstift of lipgloss is. Hierdoor krijgen je lippen ook gelijk een mooie kleur terwijl het verzorgt. De vitamine E in LOOKx zorgt voor het herstel van de lippen.

Lippenstift    Euro 16,50
Lippengloss  Euro 18,95

Eminence Organics

Citrus Lip Balm  Euro 24,15
Een lippenbalsem om de lippen optimaal te hydrateren en een mooie glans te geven. Bij langdurig gebruik geven de natuurlijke peptiden een collageen boostende werking die fijne lijntjes opvult en de lippen er goed verzorgd uit laat zien.

Cinnamon Lip Plumer  Euro 26,15
Verzorgt en maak de lippen voller en het geeft de lippen een gezonde en stralende glans.

Roseship & Lemongrass Lip Balsem SPF 15  Euro 28,15
Deze lip balsem verzorgt en geeft de droge lippen bescherming. De natuurlijke SPF15 beschermt de droge lippen tegen schadelijke UV-blootstelling, terwijl de rustgevende Roseship olie de droge lippen tegengaat en de zachtheid van de lavendel herstelt. Ideaal voor lippen die helemaal uit balans zijn!