Organic Touch with result!

Éminence Organics is uniek in huidverbeterende producten en behandelingen.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van Organic Touch voor zowel het gezicht & decolleté als voor het lichaam. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

Touch Treatment Gezicht & Decollete

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daar mee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt. Duur van de behandeling: 60 minuten.


YIP organiseert een Meet & Treat Organic Touch dag op 19 september 2020

Wil je ook kennismaken met de Organic Touch, bel dan nu voor een plekje op 19 september. Een try-out behandeling van 45 minuten inclusief een advies ten aanzien van jouw huid, problemen & wensen. De kosten voor deze behandeling is Euro 39,00 (normaal 60 minuten Euro 90,00).

‘Natuurlijke botox
voor je huid’

 

Body Peel Touch

De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.

De manuele bindweefselmassage, cupping, en koude technieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de souplesse van het (huid) bindweefsel, centimetervermindering en afhankelijk van het stadium, het verminderen of verdwijnen van cellulite. Duur van de behandeling: 75 minuten

Vanaf februari 2021 is ook de Body Peel Touch bij ons te boeken!

‘Zeer ontspannend (daarna)
want het is pittig en fijn tegelijk’