Spaar mee bij YIP met PIGGY!

Wij waarderen jou als klant en willen je dan ook graag belonen voor je komst naar onze salon en jouw loyaliteit aan ons. Daarom zijn wij begonnen met het PIGGY spaarsysteem.

Wat is PIGGY?

PIGGY maakt sparen wel heel eenvoudig. Met de Piggy app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 8000 locaties in Nederland kunt gebruiken en nu ook bij YIP Hair, Beauty & Skincare!

Hoe werkt het?

Het spaarsysteem houdt in dat je per winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Bij het afrekenen scannen we je persoonlijke QR-code, die staat in jouw PIGGY app. Bij elke euro die je in onze winkel besteed, krijg je een punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen.

Punten verzilveren?

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van PIGGY of op de persoonlijke pagina via de webite. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.

Voordelen PIGGY app

Overal en altijd kunnen zien hoeveel punten je gespaard hebt. Direct een overzicht van alle winkels die met dit spaarsysteem werken. De PIGGY app kun je downloaden in de Google Play App of in de Apple App Store.

Registreer je nu en spaar ook mee!