Touch your Skin

Het beste van iedere cultuur!

Toen wij bij YIP begonnen met onze schoonheidssalon begon de zoektocht naar die ene behandeling die volledig zou aansluiten op onze visie & missie: In huiskamersfeer komen culturen samen bij YIP. Iedereen uniek met een geheel eigen en mooie identiteit. Ieder haar is anders, iedere huid is anders. Wars van gestandaardiseerde technieken onze eigen filosofie volgen. Op een natuurlijk manier werken met organische producten,  mooie resultaten bereiken.

Met de focus op het bovenstaande kwamen wij in contact met de oprichters van Green Touch Eductaion. Twee dames die door hun veelvuldige reizen over de hele wereld, expertise in medische basiskennis, contacten met medici en vele onderzoeken hun ervaringen en kennis wilden overdragen aan andere Skincare Professionals om op deze manier het beste van elke cultuur in te zetten en te combineren. 

Een nieuw en uniek concept en ineens hadden wij onze behandeling gevonden en de resultaten spreken voor zich!

Wij werden ons nog meer bewust hoe belangrijk juist manuele technieken zijn. Lichaam en geest zijn één. Opheffen van blokkades, energie en doorbloeding weer laten stromen én afvalstoffen afvoeren zijn de basis voor een gezonde huid en welbevinden. Hoe hebben we ooit kunnen denken dat huidverbetering en wellness twee afzonderlijke dingen zijn?

Onze specialisten zijn inmiddels in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij jou op te sporen. Tijdens een Touch Treatment maken zij deze met dieptemassage en verschillende bindweefseltechnieken bij je los.

Hierdoor ontspannen de spieren en bindweefsel zich en raakt het weefsel sterk doorbloed. Een huidbehandeling of massagebehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is veel effectiever dan een traditionele gezichts- of lichaamsbehandeling. De Touch Treatment koppelen relaxation en resultaat aan elkaar. Je hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huid of spierconditie. Al onze gezichts-  en  lichaamsbehandelingen worden met de Touch filosofie uitgevoerd.

Door de samenwerking met Eminence Organics, welke de producten perfect aansloten bij deze natuurlijke aanpak, ontwikkelde Green Touch Eduction achtereenvolgens de Organic Touch Treatment en de Body Peel Touch, waarmee ze zowel in 2020 als in 2021 de Dutch Beauty Award wonnen met beste behandeling van Nederland.

Hoeveel apparaten er ontwikkelt zullen gaan worden, geen enkel zal onze handen kunnen vervangen. De warmte, energie en kracht die daarvan uitgaat is onvervangbaar.

De twee dames van Green Touch Education staan echter niet stil, maar ontwikkelen continue verder. Wij bij YIP gaan mee in de upgrades van nieuwe technieken om zo onze behandelingen nog meer te combineren en te personaliseren, want zoals al gezegd, geen mens en geen huid is hetzelfde!

Leuk om te weten is dat de Touch Therapieën die wij nu hanteren geïntegreerd zijn  vanuit technieken, inzichten, tradities van diverse  landen over de hele wereld. Diverse culturen waren bereidwillig om hun skills over te brengen en zo ontstond een bredere schat aan kennis en kunde. Het beste uit de hele wereld gecombineerd:)

 

Wil je er meer informatie over, loop dan gerust eens bij ons binnen!