we/Do Natural Haircare

Vegan, recyclable and no plastic!

Net zoals we in ons schoonheidsgedeelte veelal manueel en met organische producten werken, zijn we er ook in ons kappersgedeelte er steeds meer bewust van dat het ‘groener’ kan. Met kleine stappen gaan we ook hier de goede richting op. Zo zijn bijvoorbeeld  onze kleurtubes van 100% gerecycled aluminium en bijna 100% gerecycled plastic voor de dopjes op de tubes. Ook de verpakking van de tubes zijn van 85% gerecycled karton.

Zo kijken wij ook met een kritische blik naar de producten die wij nieuw in ons assortiment opnemen. System Professional heeft al twee natuurlijke lijnen en nu breiden we uit met het nieuwe natuurlijke merk WeDo/. Een volledig organische haarverzorgingslijn.

 

weDo/gebruikt 93 tot99,7% natuurlijke ingrediënten als bamboe, Rooibos, Murumuru, Cupuacu, Macadamia, Argan Oil en Rode klei. De missie van het Eco ethische WeDo/ Professional merk is mensen helpen te veranderen naar een fijner, gezonder en duurzamere levenstijl door daden en niet alleen woorden.

Het zijn kleine veranderingen maar met een groot effect!

Zo beschermen we niet alleen jouw haar, maar ook onze kleine planeet.

En onze zoektocht naar meer ‘groen’ gaat verder. Uiteindelijk willen we ook met YIP Hair, Beauty & Skincare een duurzame salon worden.