WIE ZIJN WIJ?

Over YIP

A celebration of you!

De naam YIP staat voor ‘Your Identity is our Passion. Het draait om jouw identiteit, jouw unieke jij. Hoe jij je voelt of graag wilt voelen. Wij willen jou graag verwennen en in het zonnetje zetten. Jij kunt kiezen uit diverse behandelingen en arrangementen bij YIP Hair, Beauty & Skincare. We doen er alles aan om jouw mooiste zelf naar voren te halen. Voor welke gelegenheid dan ook.

YIP belichaamd de persoonlijke aandacht en eerlijkheid. Eerlijke duurzame producten, echt aandacht en tijd voor jou en specialistisch en persoonlijk advies. Welkom bij YIP.

YIP Hair

Bij YIP Hair kun je terecht voor de laatste haartrends, specialistische kennis in knippen, kleuren én extensions en een portie gemoedelijkheid. We denken graag met jou mee om jouw mooiste zelf te laten zien. En mocht er een speciale gelegenheid zijn dan helpen we jou graag daarbij.

YIP Beauty

Bij YIP Beauty kun je ook terecht voor een heerlijk verzorgende manicure, visagie, make-up & wimperextensions. Jouw bruiloft, een feestje, een belangrijke afspraak, een etentje, het zijn momenten waarop het belangrijk is dat je straalt.  Onze visagiste c.q. schoonheidsspecialiste zal voor je zorgen en ze zal je laten stralen!

YIP Skincare

YIP Skincare biedt verschillende verzorgende behandelingen voor gezicht en lichaam. Laat je verzorgen en verwennen. We kijken naar je huid en stemmen met jou je behandeling af. Wat zijn je wensen en welk resultaat willen we samen graag bereiken? We werken uitsluitend met Éminence Organic Skin Care producten.

Ons team

Aandacht voor jou!

Monique

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is huidspecialiste en Touch therapeut. Een gedreven vakvrouw met passie voor beauty & huidverbetering.

Jonne

YIP Hair, Beauty & Skincare | Een dolenthousiaste krullenbol die het mensen graag naar de zin wil maken, goede adviezen wil geven en mooie looks wil creëeren.

Nicole

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is klein maar fijn en gedreven in het knippen van korte kapsels evenals het knippen van mooie krullen.

Denise

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij wil haar klanten graag die mooie look geven. Gek op highlights. Gezellig, professioneel & heel veel passie!

Luna

YIP Hair, Beauty & Skincare | Een professional met passie voor het kappersvak en haar klanten.

Yvonne

YIP Hair, Beauty & Skincare | Professional met al vele jaren enorme passie voor alle facetten van het kappersvak. Salonmanager.

Tineke

YIP Hair, Beauty & Skincare | Eigenaresse. De kapper skills beheert ze als geen ander en doet ze nog steeds heel graag en met vol enthousiasme.

Anique

YIP Hair, Beauty & Skincare | Eigenaresse met veel plezier en enthousiasme. Zij staat niet op de werkvloer, maar heeft de regie om alles heen.

Everything you see
I owe to spaghetti

– Sophia Loren