WIE ZIJN WIJ?

Over YIP

A celebration of you!

De naam YIP staat voor ‘Your Identity is our Passion. Het draait om jouw identiteit, jouw unieke jij. Hoe jij je voelt of graag wilt voelen. Wij willen jou graag verwennen en in het zonnetje zetten. Jij kunt kiezen uit diverse behandelingen en arrangementen bij YIP Hair, Beauty & Skincare. We doen er alles aan om jouw mooiste zelf naar voren te halen. Voor welke gelegenheid dan ook.

YIP belichaamd de persoonlijke aandacht en eerlijkheid. Eerlijke duurzame producten, echt aandacht en tijd voor jou en specialistisch en persoonlijk advies. Welkom bij YIP.

YIP Hair

Bij YIP Hair kun je terecht voor de laatste haartrends, specialistische kennis in knippen, kleuren én extensions en een portie gemoedelijkheid. We denken graag met jou mee om jouw mooiste zelf te laten zien. En mocht er een speciale gelegenheid zijn dan helpen we jou graag daarbij.

YIP Beauty

Bij YIP Beauty kun je ook terecht voor een heerlijk verzorgende manicure, visagie, make-up & wimperextensions. Jouw bruiloft, een feestje, een belangrijke afspraak, een etentje, het zijn momenten waarop het belangrijk is dat je straalt.  Onze visagiste c.q. schoonheidsspecialiste zal voor je zorgen en ze zal je laten stralen!

YIP Skincare

YIP Skincare biedt verschillende verzorgende behandelingen voor gezicht en lichaam. Laat je verzorgen en verwennen. We kijken naar je huid en stemmen met jou je behandeling af. Wat zijn je wensen en welk resultaat willen we samen graag bereiken? We werken uitsluitend met Éminence Organic Skin Care producten.

Ons team

Aandacht voor jou!

Monique

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is huidspecialiste en Touch therapeut. Een gedreven vakvrouw met passie voor beauty & huidverbetering.

Ivy

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is huidspecialiste en Touch therapeut. De rust zelve en dat rustmomentje probeert ze jou ook te geven. Gedreven in haar behandelingen en passie voor het vak. Gaat voor het ultieme resultaat!

Daniek

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is huidspecialiste en Touch therapeut. Een goedlachse spontane tante die weet wat ze doet. Passie voor haar vak en altijd op zoek naar nieuwe kennis & kunde

Nicole

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij is klein maar fijn en gedreven in het knippen van korte kapsels evenals het knippen van mooie krullen.

Mandy

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij wil haar klanten graag die mooie look geven. Ze is de rust zelve met een serieuze blik op haar toet.  Maar die af en toe verborgen brede lach op haar gezicht zien we gelukkig ook regelmatig.

Tessa

YIP Hair, Beauty & Skincare | Een professional in hart & nieren en de rust zelve in alles wat zij creëert.

Stephanie

YIP Hair, Beauty & Skincare | Zij laat je welkom voelen met haar lieve glimlach. Gedreven in haar werk & creaties.

Luna

YIP Hair, Beauty & Skincare | Een kleine Benjamin vol met passie voor het kappersvak.

Tineke

YIP Hair, Beauty & Skincare | Eigenaresse. De kapper skills beheert ze als geen ander en doet ze nog steeds heel graag en met vol enthousiasme.

Anique

YIP Hair, Beauty & Skincare | Eigenaresse met veel plezier en enthousiasme. Zij staat niet op de werkvloer, maar heeft de regie om alles heen.

Anique

YIP Hair, Beauty & Skincare | Eigenaresse met heel veel plezier & enthousiasme!

Everything you see
I owe to spaghetti

– Sophia Loren