Wij zijn open en hoe gaan wij om met het Corona Virus?

Lieve allemaal,

Het Corona Virus brengt een hoop teweeg bij ons allemaal. De afgelopen dagen volgen de nieuwsberichten elkaar snel op en wordt er meer duidelijk over de gevolgen van het coronavirus op ons dagelijks leven. Het is de realiteit dat het coronavirus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven. Zoals door minister-president Mark Rutten aangegeven wordt het een periode van continue passen en meten, zoeken naar een balans tussen maatregelen en het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan.

Vooralsnog blijven YIP Kappers & IKXX geopend maar staat de gezondheid voorop. Wij hebben daarom de volgende richtlijnen opgenomen;

Behandelingen zijn enkel op afspraak

Kom zoveel mogeljik alleen, zodat de contacten zoveel mogelijk beperkt blijven.

Heeft u één van de volgende symptomen: koorts, hoesten, kortademigheid en ademhalingsmoeilijkheden, blijf dan thuis! Wij maken graag een nieuwe afspraak met u.

Wij vragen u zoveel mogelijk met de pinpas te betalen.

De richtlijnen van het RIVM worden nauwlettend in de gaten gehouden en er zullen wellicht aangepaste maatregelen volgen.

Totdat de scholen weer openen, zijn onze openingstijden aangepast.
Maandag:     gesloten
Dinsdag:       09.00 – 18.00
Woensdag    09.00 – 18.00
Donderdag   10.00 – 20.00
Vrijdag          10.00 – 20.00
Zaterdag       08.00 – 17.00

Voor nu laten we ons gezond verstand gebruiken en als we een beetje op elkaar letten komen we samen door deze moeilijke tijd heen.

Hopende op jullie steun en begrip!

Team YIP & IKXX