Wij zoeken een Allround Hairstyliste!

Wil jij ons team komen versterken?

YIP Hair, Beauty & Skincare is op zoek naar een enthousiaste Allround Hairstylist(e), die het leuk zou vinden om ons team te komen versterken. Ben je daarnaast ook nog ervaren Nagelstyliste of Schoonheidsspecialiste dan kun je bij ons wellicht je passies gaan combineren.

Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon. Je hebt een allround takenpakket, zowel in behandelingen, maar ook in de advisering en verkoop van producten.

Je bent servicegericht, creatief, collegiaal, flexibel en vindt een goede werksfeer belangrijk.

Je werkt in een prettige en inspirerende sfeer en wij kunnen je voldoende uitdaging en/of afwisseling bieden alsook opleiding- en trainingsfaciliteiten. Je kunt je bij ons verbreden en/of specialiseren in bijvoorbeeld extensions, visagie, etc. Ons motto: alles is mogelijk!

Wat krijg je van ons terug?
– een leuke baan binnen een enthousiast en gemotiveerd team;
– een prettige werkomgeving bij een mooie en gastvrije Hair, Beauty & Skincare salon;
– trainingen
– een marktconform en via CAO salaris
– een aanstelling met uitzicht op een vast contract, werken in een gezellig en gemotiveerd team en ruimte om te groeien.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en ontvangen wij graag je motivatie en CV. Dit kun je sturen naar het volgende e-mail adres hallo@yipboutique t.a.v Anique van der Velden of Tineke Egelmeers