Hair & Skin

Wij zijn Yip!

PROFESSIONELE OP-MAAT

Behandelingen

GRATIS VRIJBLIJVEND

Adviesgesprek

LUXUEUZE KWALITEITS

Producten

Over YIP HAIR & SKINCARE

Kapper & Schoonheidssalon

Sinds 2013 biedt YIP Boutique een alles-in-één beauty-ervaring met onze gecombineerde schoonheidssalon en kapsalon. Onze focus ligt op haar- en huidverzorging en we zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan al onze klanten. Bezoek ons vandaag nog en laat ons u helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Over Yip HAIR & SKINCARE

Onze identiteit

Welkom bij onze alles-in-één schoonheidssalon en kapsalon, waar wij ons richten op haar- en huidverzorging. Wij streven ernaar om onze klanten de ultieme beauty ervaring te bieden. Bij ons bent u verzekerd van professionele en gepersonaliseerde behandelingen, uitgevoerd door ons deskundige en gepassioneerde team van schoonheidsspecialisten en kappers.

Wij geloven dat beauty een totaalervaring is, en daarom bieden wij een breed scala aan diensten die aan al uw beauty behoeften voldoen. Of u nu een nieuwe haarstijl wilt, een gezichtsbehandeling nodig heeft, een ontspannende massage zoekt of gewoon een goed en professioneel advies wilt, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Bij ons draait het om luxe, kwaliteit en beleving. Van de hoogwaardige producten die we gebruiken tot de professionele behandelingen die we bieden, we streven ernaar om uw schoonheidservaring onvergetelijk te maken.

Bij onze schoonheidssalon en kapsalon draait alles om u. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt en volledig ontspant terwijl wij voor u zorgen.

Bij onze schoonheidssalon en kapsalon draait alles om u. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt en volledig ontspant terwijl wij voor u zorgen.

0
Jaar Ervaring
0
+
Trainingen
0
teamleden

ActieS

Onze Behandelingen

Kapsalon

Bij onze kapsalon staat persoonlijke aandacht en professionele expertise voorop. Ons team van ervaren kappers biedt een breed scala aan kappersservices, van knipbeurten tot kleurservices. Wij werken alleen met hoogwaardige producten om jouw haar gezond en glanzend te houden.

 

Of je nu op zoek bent naar een simpele trim of een compleet nieuwe look, wij helpen je graag. Onze kappers zijn getraind in verschillende kniptechnieken en kunnen elk haartype en textuur aan. Daarnaast bieden wij ook styling- en föhnservices aan voor speciale gelegenheden.

 

Kom langs bij onze kapsalon en ervaar de persoonlijke service en expertise die wij bieden.

Lees meer

Schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen voor gezicht en lichaam.

 

Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten werkt met hoogwaardige producten om jouw huid te laten stralen. Of je nu een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of massage wilt, wij hebben alles in huis ter verbetering van jouw huid en om je te laten ontspannen en verwennen.

 

Onze behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Wij bieden ook advies op maat voor huidverzorging.

 

Kom langs bij onze schoonheidssalon en ervaar de professionele service en persoonlijke aandacht die wij bieden. Wij streven ernaar om jouw schoonheidsroutine te verbeteren en je een stralende huid te geven.

Lees meer

faq

Frequently Asked Questions

Is Yip Boutique een kapsalon of schoonheidssalon?

Yip Boutique heeft een totaal-concept klaarstaan voor haar klanten. Bij Yip Boutique kan je zowel gebruik maken van onze ervaren kappers als schoonheidsspecialisten.
Door het totaal-concept van Yip Boutique kom je heerlijk tot rust en kan jij jezelf echt laten verwennen. Van een massage tot gezichtsbehandeling en van extensions tot krullen knippen. Yip Boutique staat klaar voor de meest uiteenlopende behandelingen.  

Waar bevindt onze kapsalon en schoonheidssalon zich?

Yip  Boutique is een kapper  en schoonheidssalon dat is gelegen in Meerhoven. 

Wij bevinden ons specifiek in het centrum van Meerhoven waarbij je gebruik kunt maken van 2 uur gratis parkeren. 

 

Wat als ik niet tevreden ben met mijn behandeling in de schoonheidssalon of kapsalon van Yip Boutique?

Als je niet tevreden bent met je behandeling bij Yip Boutique, is het belangrijk om dit direct aan te geven bij de salon. Yip Boutique vindt het belangrijk dat de klant tevreden is en zal daarom graag samen met jou kijken naar een passende oplossing. Bespreek je zorgen en ontevredenheid met de betreffende medewerker of de eigenaar van de salon, zodat zij de kans krijgen om het probleem op te lossen en eventueel een nieuwe afspraak kunnen maken. Yip Boutique streeft ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij tevreden de deur uitgaat.

Maakt Yip Boutique gebruik van een gratis adviesgesprek?

Ja! Yip Boutique maakt gebruik van een gratis consultancy gesprek met de klant. Wanneer je onzeker bent over een bepaalde keuze of je weet gewoon niet zo goed wat je met je haar wilt, dan kan je een gratis gesprek inplannen met een van onze stylisten. Onze stylisten gaan samen met jou bekijken wat de beste opties zijn voor een perfect resultaat dat aansluit op jouw wensen. 

Wat kost een behandeling in een schoonheidssalon?

Yip Boutique heeft hele uiteenlopende behandelingen in de schoonheidssalon. Onze salon biedt gezichtsbehandelingen, massages, waxen, kuren en nog veel meer aan. Op een juiste prijsindicatie te krijgen, kan je het beste bij de behandelingen kijken van Yip Boutique. 

Hoe vaak moet je een schoonheidsspecialist bezoeken?

Ook de tijd die tussen je bezoeken zit van een behandeling verschilt per behandeling. Wij raden zelf aan een ruimte van 4-6 weken te nemen. Op deze manier kunnen onze schoonheidsspecialisten uw behandeling goed bijhouden. Tijdens de behandeling wordt besproken wat de ideale tijd is om terug te komen om op deze manier het resultaat te blijven behouden. 

Hoe vaak moet je een kapper bezoeken?

Het algemene advies is tussen de 4 à 6 weken. Echter kan dit per persoon ontzettend verschillen.  Aldus heren met een korter kapsel zullen eerder komen dan dames met een lange haren. Tijdens de behandeling zullen onze stylisten goed doornemen wat de gewenste tijd is om terug te komen om te zorgen dat uw haar goed in model blijft.